Vágólapra másolva!
Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

"Úgy érzem, továbbra is jó erőben vagyok. Talán a mostani szezonban is volt egy-két olyan mérkőzés, ahol segíteni tudtam a csapaton. Amíg segíteni tudok a klubnak, valamint élvezem a játékot, addig csinálom. 

Jelenleg a sok közül egy statisztika foglalkoztat, Varga László, régi játékosunk, jelenlegi masszőrünk a klub legidősebb gólszerzője, és ezt szeretném megdönteni" - idézte a 25-szörös válogatott játékost a klub honlapja

Böde Dániel, Paks
Böde Dániel folytatja a pályafutását 
Fotó: paksifc.hu

Varga 38 évesen, egy hónaposan és huszonkilenc naposan szerzett gólt 2006. október 28-án a Sopron elleni mérkőzésen.

A 37 esztendős Böde a 12. idényét kezdheti majd meg a tolnai gárda színeiben, emellett hét esztendőt töltött a Ferencvárosnál.

Böde az NB I-ben eddig 471 mérkőzésen lépett pályára, amivel az örökrangsor hatodik helyén áll, őt Szűcs Lajos előzi meg (486), az első Végh Zoltán (570).

Böde a válogatottba 2013. január 23-án kapott meghívót Egervári Sándor szövetségi kapitánytól, a 2013. február 6-án, a törökországi Belekben rendezett Fehéroroszország elleni felkészülési mérkőzésre. A találkozón a 66. percben csereként lépett pályára. Bödét megelőzően legutóbb 2005 decemberében lépett pályára ferencvárosi játékos a nemzeti csapatban A nemzeti csapatban első gólját a Törökország elleni világbajnoki-selejtezőn szerezte, amely pontot ért a magyar válogatottnak. Majdnem kétéves kihagyás után - 2015. október 8-án - Feröer ellen szerepelt újra a válogatottban. Csereként beállva a második félidőben szerzett duplájával megfordította a mérkőzést, fontos három ponthoz juttatva Magyarországot a 2016-os Eb selejtezőiben. Tagja volt a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságra utazó keretnek is, és pályára lépett Izland ellen a csoportkörben, majd Belgium ellen a nyolcaddöntőben.

A Paks két fordulóval a vége előtt a második helyen áll az OTP Bank Ligában, a MOL Magyar Kupa döntőjében jövő szerdán pedig a már bajnok Ferencvárossal találkozik a Puskás Arénában.

Legtöbb NBI-es mérkőzés:

Végh Zoltán-570, Kuttor Attila-560, Illés Béla-540, Szabó György-510, Szűcs Lajos-486, Böde Dániel-471, Szusza Ferenc-463, Kocsárdi Gergely-458, Gass István-456, Tóth József-456, Bíró Sándor-450, Bozsik József-447...

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.