Félmeztelenül fotózták a Miss Balaton győztesét

Csupor Olívia
Csupor Olívia
Fotó: Instagram / Csupor Olívia
Vágólapra másolva!
Csupor Olívia két éve nyerte meg a szépségversenyt, most épp Sanghajban van.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén. „Hihetetlen, hogy én lettem 2022 Miss Balaton-királynője. Elmondhatatlanul hálás vagyok az egész csapatnak, nélkülük ez most nem sikerülhetett volna. Számomra teljesen új világba csöppentem bele. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam, de folyamatosan tanulni és fejlődni szeretnék, próbálom a maximumot kihozni magamból. Igyekszem méltón képviselni a koronával járó feladatokat" – írta akkor. Újabb képei Sanghajban készültek:

A Miss Balatont idén is megrendezik: a verseny célja, hogy bemutassa Magyarország legszebb hölgyeit, és kiválassza közülük a királynőt, aki egy évig méltón képviselheti a Balatont közéleti eseményeken, egész évben népszerűsítve azt. A Miss Balaton 2024 Szépségversenyre minden olyan 17 és 29 év közötti (és a döntő napjáig a 17. életévét betöltő és a 29. életévét be nem töltő) nő jelentkezhetett, aki megfelelt a versenyszabályzatban foglalt jelentkezési feltételeknek. A jelentkezés az idei versenyre 2024. április 4. és május 3. között volt. 

Június 3-án lesz a 60 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden, majd nyár közepén bejelentik a 12 továbbjutót. Várhatóan augusztus 11-16 közt lesz a felkészítő tábor Balatonfüreden, 17-én pedig megrendezik a Miss Balaton Szépségverseny idei döntőjét Balatonfüreden.

Idén ismét megrendezik Magyarország legrangosabb szépségversenyét, a Miss World Hungaryt, amelynek idén is a közmédia ad otthont. 

A győztes a dicsőség mellett lehetőséget kap arra, hogy egy éven keresztül viselje a Magyarország Szépe címet és képviselje hazánkat a nemzetközi világdöntőn. Rendkívül fontos, hogy a győztes jó kommunikáljon angol nyelven is és magabiztosan tudja bemutatni az általa választott és támogatott jószolgálati ügyet. Itt nézhet képgalériát a válogatóról, ahol természetesen a zsűritagok mellett megjelent Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata is, akik a Miss World Hungary hazai jogtulajdonosai.

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken.